BPM 2023

Het bestuur van de Bronckhorster paardenmeerdaagse heeft inmiddels de organisatie voor het evenement 2023 weer opgepakt. De start en finish locatie “de Hietmaat” in Hengelo (Gld) is weer vastgelegd en er hebben zich ook al weer een aantal vrijwilligers aangemeld. Daarom kunnen wij de inschrijving m.i.v. januari 2023 weer openstellen.

Op naar de editie van 2023 !

Deze 13e editie staat gepland voor vrijdag 19 mei t/m zondag 21 mei.  (“Hemelvaart weekend” ).

Onze doelstelling blijft om de deelnemers de mooiste plekjes uit de gemeente Bronckhorst te laten zien en te laten ervaren hoe het is om met je paard of pony 3 dagen door de Achterhoekse natuur te trekken. Het is een zeer gevarieerd landschap met bosgebieden, landerijen, kastelen en uiterwaarden dat zich erg goed leent om een aantal dagen op een ontspannen manier met de ruiter- of mensport bezig te zijn

De sfeer is altijd erg ontspannen omdat er geen wedstrijdspanning is en een ieder komt om een paar dagen op een rustige en ontspannen manier op z’n eigen wijze te rijden. Voor vertrek gezellig gezamenlijk een bakje koffie drinken , wat bijpraten en dan als het je uitkomt ergens tussen 10.30 uur en 12.00 uur een keer vertrekken.

  • Elke dag is de start en finish op het evenemententerrein ‘de Hietmaat’ (Zelhemseweg 15 Hengelo (GLD))waar voldoende ruimte is om te parkeren en rustig aan te spannen of op te zadelen.
  • Iedere aanspanning en ruiter ontvangt een routebeschrijving en op een aantal plekken is de route middels pijlen aangegeven.
  • Er kan individueel gestart worden, maar er mag ook in kleine groepjes van meerdere aanspanningen/ ruiters gereden worden.
  • De start is elke dag tussen 10.30 uur en 12.00 uur.
  • Er is onderweg 2 maal een pauzeplek ingelast, ook aan water voor uw viervoeter word gedacht.
  • Het secretariaat sluit om 17.00 uur.

Hoewel het zeker de moeite waard is om alle 3 routes te rijden kunnen de deelnemers ook volstaan met 1 of 2 routes te rijden.


De kosten bedragen :
– Menners: €17,50 voor 1 dag, €30,- voor 2 dagen en €40,- voor 3 dagen.
– Ruiters:    €12,50 voor 1 dag, €20,- voor 2 dagen en €25,- voor 3 dagen.

Logo BPM oud

BPM 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabo Clubsupport :

rabobank logo

Noord en Oost Achterhoek