BPM 2021

Het bestuur van de Bronckhorster paardenmeerdaagse heeft na uitvoerig overleg helaas moeten besluiten om de 12e editie in 2021 niet te organiseren. Wij verwachten dat er in mei 2021 nog altijd veel beperkende Coronamaatregelen zullen zijn en er nog niet volop gevaccineerd is. Wij begrijpen dat wij veel liefhebbers van het evenement en  vrijwilligers opnieuw teleur moeten stellen maar het is niet anders.

Op naar de editie van 2022 !

Wij gaan ervan uit dat de situatie in 2022 beter is en we dan wel onze 12e meerdaagse kunnen organiseren in onze mooie gemeente Bronckhorst. Deze 12e editie staat gepland voor vrijdag 27 mei t/m zondag 29 mei. (Hemelvaart weekend). Inschrijven is mogelijk vanaf  januari 2022.

Wij wensen je een mooi 2021 , blijf gezond en  hopelijk mogen wij je in 2022 weer in Bronckhorst begroeten.

Wat natuurlijk in 2022 ook blijft is de opzet om de deelnemers de mooiste plekjes uit de gemeente Bronckhorst te laten zien en te laten ervaren hoe het is om met je paard of pony 3 dagen door de Achterhoekse natuur te trekken. Het is een zeer gevarieerd landschap met bosgebieden, landerijen, kastelen en uiterwaarden dat zich erg goed leent om een aantal dagen op een ontspannen manier met de ruiter- of mensport bezig te zijn

De sfeer is altijd erg ontspannen omdat er geen wedstrijdspanning is en een ieder komt om een paar dagen op een rustige en ontspannen manier op z’n eigen wijze te rijden. Voor vertrek gezellig gezamenlijk een bakje koffie drinken , wat bijpraten en dan als het je uitkomt ergens tussen 10.30 uur en 12.00 uur een keer vertrekken.

  • Elke dag is de start en finish op het evenemententerrein ‘de Hietmaat’ (Zelhemseweg 15 Hengelo (GLD))waar voldoende ruimte is om te parkeren en rustig aan te spannen of op te zadelen.
  • Iedere aanspanning en ruiter ontvangt een routebeschrijving en op een aantal plekken is de route middels pijlen aangegeven.
  • Er kan individueel gestart worden, maar er mag ook in kleine groepjes van meerdere aanspanningen/ ruiters gereden worden.
  • De start is elke dag tussen 10.30 uur en 12.00 uur.
  • Er is onderweg 2 maal een pauzeplek ingelast, ook aan water voor uw viervoeter word gedacht.
  • Het secretariaat sluit om 17.00 uur.

Hoewel het zeker de moeite waard is om alle 3 routes te rijden kunnen de deelnemers ook volstaan met 1 of 2 routes te rijden.


De kosten bedragen:
– Menners: €17,50 voor 1 dag, €30,- voor 2 dagen en €40,- voor 3 dagen.
– Ruiters:    €12,50 voor 1 dag, €20,- voor 2 dagen en €25,- voor 3 dagen.

Logo BPM oud

BPM 2021 zou mede mogelijk gemaakt zijn door:

rabobank logo

Noord en Oost Achterhoek