Wie zijn wij

Na de gemeentelijke herindeling in 2005 waaruit de gemeente Bronckhorst is ontstaan, hebben de menverenigingen ‘in de Reep’n’ Vorden , ‘In Stap en Draf’ Hengelo en ‘Onder de Zweppe’ Zelhem gezamenlijk getracht de paardensport in hun nieuw gevormde gemeente Bronckhorst een extra impuls te geven.
Logo BPM oud
Dit heeft in 2009 geresulteerd in de 1ste Paardenmeerdaagse uit de geschiedenis van de gemeente Bronckhorst.
Er is een Stichting opgericht waarvan leden uit bovengenoemde menvereningen het bestuur vormen en ondersteuning krijgen van een groot aantal vrijwilligers.

Volgens de statuten heeft de stichting tot doel: Het organiseren van een paardenmeerdaagse voor ruiters en menners in de landelijke omgeving en natuur van de gemeente Bronckhorst.

Kort door de bocht gezegd komt het erop neer dat wij een groep enthousiaste mensen zijn die de edele viervoeters een warm hart toedragen en graag voor ons zelf en anderen jaarlijks een paardenmeerdaagse in de prachtige rustieke omgeving van Bronckhorst organiseren.

De gemeente Bronckhorst ligt in de mooie Achterhoek en leent zich uitstekend voor prachtige buitenritten. Kenmerkend is dat hier nog het prachtige coulissen landschap met haar vele zandwegen en bossen alsmede de verschillende landgoederen en kastelen aanwezig zijn. De omgeving straalt nog de echte rust en de gemoedelijkheid uit.

Hartelijk welkom namens:

Mart, Jan, Jan, Jebbo, Minetta, Gerben en vele anderen!

hietmaat gebouw